Модератор: Vazza
Lambert писал(а):7-8 літрів буде хіба на монопривідному ланосі 1.5
Lambert писал(а):прикольно.. виходить, я не вмію їздити.. у мене траса ~12 спиртобензину
але машина справна, і по логах нічого кримінального
Canton писал(а):Lambert писал(а):7-8 літрів буде хіба на монопривідному ланосі 1.5
Маршрут Харьков-Киев-Харьков.
Легась В-13, 2 л, бенз - 95 Е-40, замер по БК, режим движения - до 90 км\час, максимально использовался круиз (некуда было торопиться)
Харьков-Киев - 6.8
Движ по Киеву - выросло до 7.4
Киев-Харьков - упало до 7.2 (меньше круиз использовал)
Маршрут Харьков - Луганск- по области- Луганск - Харьков
Аутбек В-13, 2.5 л, бенз - 92, замер от отсечки до отсечки на одной колонке.
Расход - 7 л
Lambert писал(а):7-8 літрів буде хіба на монопривідному ланосі 1.5
а повнопривідна імпреза 2.0 споживатиме десь так під десятку.. але на 100km, і при швидкості ~100
з машиною автора явно щось не так, але такі проблеми через форум діагностувати важко
exigo писал(а):Ты где шмурдяк заправялешь?
Мотто и БРСМ - одно и то же. Поговори с Бородой по поводу ихних бензусов и сколько машин легло за последний год...Lambert писал(а):я спиртобенз брав раніше на Кло, тепер на motto
бдсм - на ньому я колись пару разів детон ловив, більше не експериментую
скільки спирту в моттівському шмурдяку - не знаю, але після настройки на ньому - можна сяк-так піднавалити
із брендовим 98 бензом по стійкості мабуть не вийде конкурувати, але ж і ціна в 25 грн за літр - теж аргумент :)
TyraelUA писал(а): Як на мене споживання ще від коробки залежить - на 5 ступці 110 - це 3000 об/хв. Якщо вкрутити 6-ступку може бути меньший - треба експерементувати.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5