Вцій темі викладаєм свої враження від автосервісів, АЗС і магазинів автозапчастин у Львові.
Отже почну з себе.
Обслуговуюсь я виключно на "Ніко" вже три роки, там і обслуговував свою попереднь машину. Враження лише позитивні хоча і є маленькі мінуси, але вони не суттєві. Обслуговує мене там лише один майстер (Міша) він досить молодий, але толковий, не спішить і подумає перед тим як щось робити. Допомагає він і з попереднім записом на сервіс, розвал і ще багато чого.
Що стосовно АЗС то я заправлявся колись на Лукойлі, що знаходиться в кінці вулиці Кульпарківської, але після одного випадку який стався там зімною я більше там не заправляюсь. Зараз це роблю на ОККО, що біля кільця на вул Кульпарківській бо тільки там є 98. Преміум 95 і просто 95 не заправляю тому якої він якості сказати не можу, а 98 не поганий навіть розхід впав порівняно з Лукойлівським.
Тепер, що до магазинів автозапчастин. Раджу купувати все в Богдана(Driba) його можете знайти в нас на форумі і автомагазині "Анна" що по вул.Стрийській напротів Авто вокзалу. Ніколи не мав проблем з замовленням і пошуком і ціни там нормальні.
Ось і вродіби все.