Модератор: Orest
tarasta2 писал(а):на лукойлі перевірки,думаю недають ціну рентабельну поставити.......
Orest писал(а):tarasta2 писал(а):на лукойлі перевірки,думаю недають ціну рентабельну поставити.......
Звідки така інформація
tarasta2 писал(а):На лукойлі 4ерез днів так 5 появиться!!!!такшо розслабились з перепрошивками
інформація достовірна,,,правда вони на майбутнє подумують авідмовитись від 8-го(дуже малі продажі)....
а поки що є у Львові 98!!!! знаю де,шей за дешево,,,,правда за цю інфу пляшку коньяку пообіцяв,,,,набираємо мене,розкажу
Eduardos писал(а):tarasta2 писал(а):На лукойлі 4ерез днів так 5 появиться!!!!такшо розслабились з перепрошивками
інформація достовірна,,,правда вони на майбутнє подумують авідмовитись від 8-го(дуже малі продажі)....
а поки що є у Львові 98!!!! знаю де,шей за дешево,,,,правда за цю інфу пляшку коньяку пообіцяв,,,,набираємо мене,розкажу
И где такое счастье ?
Orest писал(а):Eduardos писал(а):tarasta2 писал(а):На лукойлі 4ерез днів так 5 появиться!!!!такшо розслабились з перепрошивками
И где такое счастье ?
Його вже там давно не має, нажаль тому тільки WOG залишився, а бо просто 95-й лити і потихеньку кататись
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9