ybrygas писал(а):Bovsh писал(а):ybrygas писал(а):чи може хтось підказати, чи реально вивести лінійні виходи з штатної магнітоли лгасі Б13 дорестайл?
або те саме питання з іншої сторони: як до штатної магнітоли лгасі Б13 дорестайл підключити підсилювач звуку?
Инструкции по выводу линеек попадались на просторах Интернет (российский форму по Subaru), однако полностью солидарен с c0les0, не стоит оно того. "Покращення" в плане качества звука будет незначительным. В Киеве за процедуру вывода линеек просили от 400 грн. Были еще варианты подороже с твиком родной головы, но все это несравнимо с установкой нормального ГУ.
нормальне ГУ ставиться в відсік для окулярів або в бардачок.
відсіку для окулярів в мене нема - там монітор системи gps
а з бардачка я ГУ викинув - не зручно (важко міняти фільтр салону) і не працював звук з gps. ну і плюс сама магнітола мені не подобалася
якщо за 400 грн можна покращити якість звучання рідної магнітоли то вважаю що цим варто занятися. 400 грн це менше ніж я на тиждень трачу на бензин.
Нормальное ГУ нельзя поставить в верхний бардачек В13 (очечник). Глубина не позволяет, придется резать алюминевую балку(поперечный усилитель). Можно поставить вместо стоковой. Смотрится очень хорошо.
Что касается
Согласен абсолютно. Афтар цитаты более культурен. Я бы сказал проще, кто в это верит, тот недалекий ду.....якщо за 400 грн можна покращити якість звучання рідної магнітоли то вважаю що цим варто занятися. 400 грн це менше ніж я на тиждень трачу на бензин