Модераторы: Анатолий Валерьевич, Dr.House
Giz писал(а):При таком масложоре вряд ли поможет уже замена масла!А пробег какой?
Lambert писал(а):викрутіть свічки і зробіть декілька їх фотографій
Vlad777 писал(а): Сейчас буду менять свечи с простых на иридиевые
Vlad777 писал(а):Пробег 400 тысяч
Lambert писал(а):Vlad777 писал(а): Сейчас буду менять свечи с простых на иридиевые
imho, на даний момент немає сенсу так витрачатись
свічки на масложор позитивно не повпливають
за таких умовVlad777 писал(а):Пробег 400 тысяч
кільцям зазвичай всьо, і до стану циліндра теж треба буде дивитись уважно
інколи по-дешману питання на якийсь час вирішується заміною кілець та вкладишів, але то треба розбирати, дивитись і міряти
400 тисяч без ремонту - не межа, але і масложор за таких умов - це нічого дивного, мотор зношений
як перша початкова стадія - можете спробувати поміняти сальники клапанів, і подивитись на різницю
(потім все одно їх треба буде міняти, якщо діло дійде до розборки двигуна)
Lambert писал(а):Vlad777 писал(а): Сейчас буду менять свечи с простых на иридиевые
imho, на даний момент немає сенсу так витрачатись
свічки на масложор позитивно не повпливають
за таких умовVlad777 писал(а):Пробег 400 тысяч
кільцям зазвичай всьо, і до стану циліндра теж треба буде дивитись уважно
інколи по-дешману питання на якийсь час вирішується заміною кілець та вкладишів, але то треба розбирати, дивитись і міряти
400 тисяч без ремонту - не межа, але і масложор за таких умов - це нічого дивного, мотор зношений
як перша початкова стадія - можете спробувати поміняти сальники клапанів, і подивитись на різницю
(потім все одно їх треба буде міняти, якщо діло дійде до розборки двигуна)
Vlad777 писал(а):Перейти на іншого виробника масло або на в'язкість 10в40 не покращить ситуацію?
Lambert писал(а):Vlad777 писал(а):Перейти на іншого виробника масло або на в'язкість 10в40 не покращить ситуацію?
може покращити, на якийсь час
але 800 грамів на тисячу - це нормальна витрата масла на якому-небудь відрі типу бемеве, а не на японському стоковому моторі :)
варто шукати причину масложору
або залягли маслознімні кільця, або скінчились сальники клапанів, або скінчились якісь інші сальники валів і масло кудись витікає назовні мотора
в більшості цих випадків, лікування - демонтаж двигуна з подальшим його розбиранням та дефектовкою
400 тисяч - це великий пробіг, я б на чудеса не тримав би надії, тут пахне ремонтом
Vlad777 писал(а):Lambert писал(а):Vlad777 писал(а):Перейти на іншого виробника масло або на в'язкість 10в40 не покращить ситуацію?
може покращити, на якийсь час
але 800 грамів на тисячу - це нормальна витрата масла на якому-небудь відрі типу бемеве, а не на японському стоковому моторі :)
варто шукати причину масложору
або залягли маслознімні кільця, або скінчились сальники клапанів, або скінчились якісь інші сальники валів і масло кудись витікає назовні мотора
в більшості цих випадків, лікування - демонтаж двигуна з подальшим його розбиранням та дефектовкою
400 тисяч - це великий пробіг, я б на чудеса не тримав би надії, тут пахне ремонтом
Порадьте яке масло краще спробувати для покращення ситуації, модель та в'язкість. Дякую
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2