Андрей просил срач не разводить - поэтому необучаемых обучать не собираюсь...
Сам деточки, только сами...
Gosha писал(а):Dragon писал(а):Тим паче що життя якраз абсолютно підтвердило нашу точку зору
яку саме з твоіх точок зору підтвердило життя? там де "всьо пропало", "зеленській прихвостень йухла", "зелена шмаркля нас зливає москалям", "мір в ачкє путіна" "нас зіллють москалям при першій нагоді" (с) Дракон
чі мені відлистати твоі пости більше ніж на 2-3 сторінки?
нуж-бо льоша? в чому ти ,курва, був правий? в тому що ділив патріотв? в тому що поливав Зеленського брудом, упевнюючи оточуючих в тому що Президент зіллється під рашку при першій нагоді, шо там? як злив пройшов?
як тобі десятий місяць під москалями живеться? злив тебе зеленський?
якщо я вірно пам"ятаю то ти на 100% був певен що Зеленський зіллється під рашку при першій нагоді, і хєр=би з ним,дурень думкою багатіє, але ти всіх на цьому форумі в цьому переконував,а от цієї фігні тобі навряд хто забуде.
Canton писал(а):Gosha писал(а):злив тебе зеленський?
Бонезміг..."Аннушка (Кривонос) уже разлила масло"(С)
Dragon писал(а):Слухай, а вони ж дійсно думають що маленьке зелененьке має якесь відношення до військової справи))))))))))))
Morlock писал(а):А все тому, що він не лізе у саму справу, якою керують профільні генерали.
Morlock писал(а):Щодо зовнішньої політики - тут тільки упоротий дурень буде заперечувати. Так, без Джонсонюка та інших, не обійшлося у становленні, були вагання та спроби перемовин.
Canton писал(а):Провал на провале и провалом погоняет...опять же,все происходит не благодаря,а вопреки...
Morlock писал(а):і на нього немає впливу суспільства.
Morlock писал(а): після чого можно бути черговим Паровознюком.
B.i.G. AL писал(а):Олексій, я ж так розумію що могла би бути альтернатива?
Morlock писал(а):Те шо хотіли - то одне, а те що нічого не трапилося - то друге. Завжди знайдеться якась бл#дь, яка під час війни захоче влізти для своєї фінансової, або політичної користі.Canton писал(а):Провал на провале и провалом погоняет...опять же,все происходит не благодаря,а вопреки...
Ні, трішки не так. Дуже легко думати що керівництво може робити щось, і на нього немає впливу суспільства. Так, вони можуть зробити хибний крок - та спочивати довго не зможуть. Це не болота.
Morlock писал(а):Dragon писал(а):Слухай, а вони ж дійсно думають що маленьке зелененьке має якесь відношення до військової справи))))))))))))
Висловлю свою думку, як людина, яка ніколи не була підтримувачем слуг, та звісно голосувала у числі 25%. Але!
Як би там не було, Президент України має всього дві ключові задачі: зовнішня політика та обороноздатність країни. Звісно що не він керую самою обороноздатністю, але він має вплив.
По цим двом параметрам я не бачу якихось проколів.А все тому, що він не лізе у саму справу, якою керують профільні генерали. І це дуже добре. Вірніше - так і має бути. Щодо зовнішньої політики - тут тільки упоротий дурень буде заперечувати. Так, без Джонсонюка та інших, не обійшлося у становленні, були вагання та спроби перемовин.
А всякі обіженки, замість того, щоб чинити опір оркам, ходять по інтерв'ю та плачуться про лиху долю - так такі самі були і в 14му. Плакатися але залишатися далеко від фронту та не приймати участі у керівництві - це недосяжний героїзм. Я і досі хочу Семенченку розрізати обличча розбитою пляшкою та вскрити його пузо, за хлопців, яких вони тварюки кинули у западню. Нас тоді розвернули на Волноваху, у яку ми заїхали 26 серпня. А потім такі херої, такі херої... ранений у сраку, ой-йой...
Вернуться в За жизнь и обо всём
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7