Якщо Орест не проти, продовжу історію машини тут...
В першу чергу хочу йому подякувати, за те що зберіг її автентичною на протязі всіх цих років, за вложені сили нерви і звичайно ж гроші!
На машині вже їзджу 2 місяці, а враження і досі залишилися нової машини!
Тепер напевно перед історія...
Останні років 6 я їздив на трьохсот сильному Nissan 200sx RPS13, і всі ці роки, поки я строїв свою машину, слідкував за бортовиком цієї...
Прийшов час коли я вирішив пересісти на щось біль практичне, новіше, але з душою...
Impreza для мене завжди була харизматична машина з характером, так що я не міг не побути власником такої.
З Орестом знайомий вже давно, і всю історію машини знав. Так що після продажі своєї довго не думав і через 8 годин я вже став власником Impreza.
Машина виявилася дійсно такою,як Орест розказував, технічний стан відмінний, лакофарбове покриття ще рідне, салон чистий, в загальному враження нової машини.
Але так як в мене трохи занадто педантичний підхід до таких машин, є, звичайно декілька нюансів, які мені "ріжуть око".
В ідеалі б предути передній бампер, є декілька сколів від каміння, дратує легка потертість на рулі і водійському сидінні.. Але це все дрібниці.
Перших два місяці їздив і тільки провіряв рівень масла) Було навіть якось не звично їздити і нічого не треба крутити, все чекав коли ж вже "подвох")))
Заінсталив свою улюблену ручку Razo RA 101
І от нарешті вже спокійний, перша кров вже була:
Тріс випускний колектор))) Причини не знаю, швидше за все те, що він був раніше обмотаний , а це зло!
Всі роботи зробив сам, так як я маю невелику майстерню по ремонту. Колектор заварив в Києві на West Station, зразу замовив всі OEM прокладки по вихлопу.
Машина знов в повному порядку. Зараз їзджу на надуві 1 кг, так як зацепа ноль.
P.S. зовнішній гейт - реальне зло
Звук,як в ралійного боліда.