Модератор: Orest
Andy писал(а):для мене теж актуальне питання буде після зими. орієнтуюсь поки на imperialGarage aka Автобаня або SpaCar.
Andy писал(а):Ще додам, машину мию біля сихівського моста, якістю задоволений. Бачив що пропонують хімчистку. Мив колись на дністровській - халтура. Більше не поїду.
Valodia писал(а):Andy писал(а):Ще додам, машину мию біля сихівського моста, якістю задоволений. Бачив що пропонують хімчистку. Мив колись на дністровській - халтура. Більше не поїду.
Якщо ви маєте на увазі мийку під назвою " сихівський міст" іменно впритул до нього, то там халтура повна. Дуже давно там вже не мию. Не погана мийка біля нового ашану. Відкрилась літом, і там нормально все вимивають.
KUCH писал(а):Valodia писал(а):Andy писал(а):Ще додам, машину мию біля сихівського моста, якістю задоволений. Бачив що пропонують хімчистку. Мив колись на дністровській - халтура. Більше не поїду.
Якщо ви маєте на увазі мийку під назвою " сихівський міст" іменно впритул до нього, то там халтура повна. Дуже давно там вже не мию. Не погана мийка біля нового ашану. Відкрилась літом, і там нормально все вимивають.
Думаю малось наувазі мийка та що перед заправкою ОККО
Andy писал(а):KUCH писал(а):Valodia писал(а):Andy писал(а):Ще додам, машину мию біля сихівського моста, якістю задоволений. Бачив що пропонують хімчистку. Мив колись на дністровській - халтура. Більше не поїду.
Думаю малось наувазі мийка та що перед заправкою ОККО
на тій гламурній мийці біля ОККО не мився ще.
Deltajack писал(а):Хлопці , їдьте до мене на мийку і хімчистку. Локація правда не айс але особисто прослідкую щоб все було чьотко. Тільки в нас по попередньому запису.
Deltajack писал(а):Сервісний центр Трістар.Пластова 2. До речі Суби велкам на обслуговування.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 16