Модератор: Orest
Valodia писал(а):Народ привіт. Хто порадить якісних майстрів по фарам? Потрібно встановити лінзи в ближнє світло, відрегулювати і тп. Можливо хтось знає пряморуких майстрів без виявів рагулізму.
Adver писал(а):Valodia писал(а):Народ привіт. Хто порадить якісних майстрів по фарам? Потрібно встановити лінзи в ближнє світло, відрегулювати і тп. Можливо хтось знає пряморуких майстрів без виявів рагулізму.
Привет
http://zamenalamp.kiev.ua/ Сергей 096 255 6263
Очень много отзывов, и все положительные! Я и 8 друзей делали. Все довольны
сорри, сразу не заметил, что Львов
если уже не найдете во Львове толкового спеца,- то лучше сделать у Сергея. В 9.00 отдаешь машину - 4-5 вечера забираешь. Это стоит того, чтобы один раз правильно сделать, и не возвращаться к вопросу!
emersy писал(а):блін це ж у Київ треба їхати щоб світло на машині зробити чи є ще пристойні варіанти у Львові ?
Спец писал(а):emersy писал(а):блін це ж у Київ треба їхати щоб світло на машині зробити чи є ще пристойні варіанти у Львові ?
отправляйте фарі им, они делают, на такой же машине віставляют их и отправляют вам обратно
я уже раз свою легаси для настройки фар предоставлял им
Спец писал(а):Я им легаси давал
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 16