Модераторы: Анатолий Валерьевич, Dr.House
трансфер писал(а):роз,єднування коробки і мотора. останній раз сталася халепа в 300 баксів при установці коробки)))
трансфер писал(а):Якщо стягувати двиг, то доречно відразу все подивитись, згоден. На ютубі всі відео, а їх небагато, зі знятим мотором.
VadimI писал(а):Проблема не поменять колпачки без снятия двигла, а рассухарить клапаны.
Вытащить двигатель - абсолютно не проблема, при наличии подъемника.
Можно в принципе только головы снять, но легче двигатель.
P.S. Не думаю, что там будет кошмарный люфт в направляющих, но пощупать стоит.
wandersage писал(а):VadimI писал(а):Проблема не поменять колпачки без снятия двигла, а рассухарить клапаны.
Вытащить двигатель - абсолютно не проблема, при наличии подъемника.
Можно в принципе только головы снять, но легче двигатель.
P.S. Не думаю, что там будет кошмарный люфт в направляющих, но пощупать стоит.
ну так если для вас вытащить двигатель и снять головы это не проблема, то в рассухаривании клапанов вообще нет никакой проблемы.
трансфер писал(а):гадаю проблема буде як раз в розсурюванні нижнього рада клапанів. їх то і регулювати треба і зручно з низу) мене не особо турбує розхід масла, який є малий, турбують кати і сизий дим. подивлюсь, може на шкільних каніулах щось придумаю. ковпаки коштують "копійки", в гаражі є вантажна талька, так що здернути двіг не проблема. ось гадаю, а якщо відкрутити кардан і разом з коробкою припідняти? щоб не повністю винімати?
трансфер писал(а):точно, на трасі вискакує помилка, загоряється чек. потім я його обнуляю. по місту не має. не знаю, я в роздум,ях))) знімати двіг щось не подобається мені.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11